Računovodstvo za spletne trgovine

V zadnjem letu se vedno bolj množično pojavljajo nove spletne trgovine. Glede na to, da so to internetne aplikacije, in da je internet dosegljiv 24 ur dnevno, lahko rečemo da je spletna trgovina odprta non-stop. Stranka lahko svoj nakup opravi kadarkoli. Povrh vsega to opravi lahko od doma iz svojega naslanjača ali kar na poti, kar seveda vpliva tudi na povečanje števila nakupov.
 
Spletna trgovina ima kar nekaj specifik in zahtev do računovodskih servisih. Ena od najbolj pomembnih zahtev je, da je programska oprema računovodskega servisa povezljiva z programsko rešitvijo za spletne trgovine. Ročno knjiženje je nesmisleno tako zaradi visokih stroškov storitev ter možnosti napak pri ročnem vnosu dokumentov. Še več, z večanjem prometa na spletni trgovini postanejo procesi med spletno trgivino in računovodskim servisom zelo zahtevni.
 
V kolikor ste tudi vi razmišljali, da bi prodajali vaše izdelke po internetu, smo mi tukaj, da vam pomagamo. Ponudimo vam lahko namreč računovodske storitve kot razširitev vaše spletne trgovine. Pomagamo vam lahko odpreti spletno trgovino, ali pa obstoječo trgovino povezati z našim računovodskim programom. Programi, ki jih uporabljamo, imajo že vgrajeno podporo za povezovanje z najbolj razširjenimi spletnimi trgovinami, kot so Magento, Magento 2, Opencart, Shopify, Prestashop, Woocommerce, Amazon SP-API, Shopamine in MetaKocka. Poleg naštetih pa lahko preko API-jev povežemo katerokoli spletno trgovino in računovodski program.
 
Gre z posebno obliko souporabe programske aplikacije, ki je povezana z vašo spletno trgovino in omogoča:
 • avtomatsko sinhronizacijo šifrantov (npr. artiklov, strank) med spletno trgovino in programsko aplikacijo,
 • avtomatski prenos naročil v računovodski program
 • avtomatske prenose cenikov v spletno trgovino,
 • pošiljanje poizvedbe o stanju zaloge v programsko aplikacijo iz programa za spletno trgovino,
 • izstavljanje ponudb ali računov iz spletnega računovodstva.
 • vnos naročil blaga, prevzemov, sestavnic
 • pregled zalog na enem mestu v primeru večjega števila prodajnih kanalov (spletna trgovina, Amazon, eBay, Mimovrste,..)
 
Prednosti, ki jih povezava med spletno trgovino in računovodstvom prinaša so:
 
 • točnost podatkov, ki se izmenjujejo med spletno trgovino in računovodskim programom
 • hitrost vnosa in sprotna ažurnost podatkov
 • nižji stroški računovodstva
 • bolji pregled na poslovanjem spletne trgovine
 
V primeru, da ste zainteresirani za ponudbo, nam prosim pišite.
 
 
 
JMMC HP d.o.o.
 
Računovodski servis Nova Gorica

Zakaj izbrati nas

Hiša podjetnikov je nastala na osnovi prepričanja, da je potrebno pri nudenju poslovnih storitev partnerjem zagotoviti čim večjo podporo z velikim naborom ponujenih storitev.

Naši poslovni prostori pa so mesto, kjer nastajajo in se razvijajo nove podjetniške ideje in priložnosti.

Prepoznavni želimo biti po strokovnosti, dinamičnosti, zanesljivosti, poštenju in nenazadje po odlični podpori našim partnerjem. S storitvami se želimo prilagoditi vsakemu uporabniku glede na panožno specifiko in njegove poslovne zahteve, z našim znanjem in izkušnjami pa vsakemu poslovnemu partnerju pomagati lažje uresničevati njegovo poslanstvo.

V prihodnosti bomo ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis v okolici Nove Gorice, z ustvarjenim dobrim imenom in kot zaupanja vreden partner.

Naše vodilo je ustvarjanje obojestranskih koristi.
Smo izkušen kolektiv strokovnjakov iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. Z dolgoletnimi izkušnjami, smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

 •   Odzivnost: v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem.
 •   100% individualna obravnava: Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo.
 •   Strokovnost in ažurnost: z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti.
 •   Prilagodljivost: Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
 •   100% priporočeni: Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila
 •   Regija in oddaljenost nas ne omejuje: Stranke imamo v Izoli, Ljubljani, Kamniku, Idriji, Tolminu