Menjava računovodskega servisa

Razmišljate o menjavi računovodstva? Niste edini! Na podlagi analize, ki jo je pripravila Zbornica računovodskih servisov, je četrtina vseh uporabnikov (podjetnikov) nezadovoljna s storitvami svojega računovodskega servisa.

Mnogi podjetniki kolebajo s prehodom saj so prepričani, da jim bo opravilo pobralo veliko časa in ustvarilo trenja z računovodstvom. Delno to drži in prav s tem v mislih smo v JMMC HP d.o.o. opravili že veliko prehodov, kjer koordinacijo in komunikacijo z bivšim računovodstvom v celoti prevzamejo naši strokovni sodelavci. Prav tako v celoti prevzamemo vzpostavitev prenosa prometov, začetnih stanj, odprtih postavk ter zakonsko obveznih registrov (osnovna sredstva, zaloge,...).

V primeru, da razmišljate o menjavi računovodskega servisa nas kontaktirajte, da vam pripravimo nezavezujočo ponudbo.

 

JMMC HP d.o.o.

Računovodski servis Nova Gorica

Zakaj izbrati nas

Hiša podjetnikov je nastala na osnovi prepričanja, da je potrebno pri nudenju poslovnih storitev partnerjem zagotoviti čim večjo podporo z velikim naborom ponujenih storitev.

Naši poslovni prostori pa so mesto, kjer nastajajo in se razvijajo nove podjetniške ideje in priložnosti.

Prepoznavni želimo biti po strokovnosti, dinamičnosti, zanesljivosti, poštenju in nenazadje po odlični podpori našim partnerjem. S storitvami se želimo prilagoditi vsakemu uporabniku glede na panožno specifiko in njegove poslovne zahteve, z našim znanjem in izkušnjami pa vsakemu poslovnemu partnerju pomagati lažje uresničevati njegovo poslanstvo.

V prihodnosti bomo ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis v okolici Nove Gorice, z ustvarjenim dobrim imenom in kot zaupanja vreden partner.

Naše vodilo je ustvarjanje obojestranskih koristi.
Smo izkušen kolektiv strokovnjakov iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. Z dolgoletnimi izkušnjami, smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

  •   Odzivnost: v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem.
  •   100% individualna obravnava: Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo.
  •   Strokovnost in ažurnost: z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti.
  •   Prilagodljivost: Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
  •   100% priporočeni: Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila
  •   Regija in oddaljenost nas ne omejuje: Stranke imamo v Izoli, Ljubljani, Kamniku, Idriji, Tolminu