Izkoristite KUPON za 30 € ob nakupu pametnega telefona Redmi Note 4, 32GB

Drage naše stranke, 

z našo stranko, ki se ukvarja s prodajo pametnih telefonov in ostalih artiklov povezanih s telefonijo in zabavno tehnologijo priznanega proizvajalca XIAOMI, ki svoje produkte trži pod blagovno znamko Mi,

smo si za vas, naše zveste stranke (kot tudi vse prejemnike naših e-novic), "izborili" poseben popust v višini KUPONA za 30 €, ob nakupu pametnega telefona Mi Redmi Note 4, 32 GB.

Namesto za 189 €, ga dobite za 159 €.

Če nov pametni telefon potrebujete in se boste za nakup odločili, v postopku plačevanja v spletni trgovini, na spletnem naslovu www.mishop.si, obvezno uporabite kodo JMMC30, za vnovčenje KUPONA za 30 €.

Za tiste, ki podjetja XIAOMI in njegovih proizvodov še ne poznate, je zelo zgovorna tabela spodaj, ki prikazuje, da je po številu telefonov, prodanih na Kitajskem (zadnji podatki za leto 2017), Xiaomi na tretjem mestu.

JMMC, HIŠA PODJETNIKOV
Računovodski servis Nova Gorica

Zakaj izbrati nas

Hiša podjetnikov je nastala na osnovi prepričanja, da je potrebno pri nudenju poslovnih storitev partnerjem zagotoviti čim večjo podporo z velikim naborom ponujenih storitev.

Naši poslovni prostori pa so mesto, kjer nastajajo in se razvijajo nove podjetniške ideje in priložnosti.

Prepoznavni želimo biti po strokovnosti, dinamičnosti, zanesljivosti, poštenju in nenazadje po odlični podpori našim partnerjem. S storitvami se želimo prilagoditi vsakemu uporabniku glede na panožno specifiko in njegove poslovne zahteve, z našim znanjem in izkušnjami pa vsakemu poslovnemu partnerju pomagati lažje uresničevati njegovo poslanstvo.

V prihodnosti bomo ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis v okolici Nove Gorice, z ustvarjenim dobrim imenom in kot zaupanja vreden partner.

Naše vodilo je ustvarjanje obojestranskih koristi.
Smo izkušen kolektiv strokovnjakov iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. Z dolgoletnimi izkušnjami, smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

  •   Odzivnost: v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem.
  •   100% individualna obravnava: Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo.
  •   Strokovnost in ažurnost: z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti.
  •   Prilagodljivost: Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
  •   100% priporočeni: Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila
  •   Regija in oddaljenost nas ne omejuje: Stranke imamo v Izoli, Ljubljani, Kamniku, Idriji, Tolminu