Podjetniško svetovanje

Razvoj poslovnega načrta

Dober poslovni načrt je eden od temeljev uspešnega poslovanja z vidika družbe. Smiselno ga je narediti pred začetkom poslovanja oz. začetkom novega projekta. 

Potrebeno pa ga je imeti, v primeru

 • da začenjate dejavnost, za katero boste za sredstva oz. posojila za njen začetek in razvoj prosili bančne ustanove
 • da se prijavljate na razpise za nepovratna sredstva 
 • de želite bolje voditi svoje podjetje ali posamezen projekt

 Z našim znanjem, izkušnjami in v sodelovanju s podjetjem Zelen in partnerji d.o.o. vam lahko pomagamo pri pripravi poslovnega načrta od samega začetka ali pa analiziramo vašega, opozorimo na pomanjkljivosti in predlagamo dopolnitve. 

Raziskave trga

Raziskava trga je porces zbiranja in analiziranja podatkov o kupcih, konkurentih in drugih dejavnikih, ki vplivajo na kupoprodajne odnose. V sodelovnju s podjetjem Fimago d.o.o., za vas  raziščemo področja, ki so pomembna za sprejemanje pravih poslovnih odločitev.

Za vas pripravimo:
 
 • Analizo potencialnega povpraševanja (koliko bi na izbranem trgu lahko prodali),
 • Analizo konkurence (kdo so vaši konkurenti, kaj ponujajo in po kakšnih cenah),
 • Analizo prodajnih poti in distribucijskih kanalov (po kakšnih prodajnih poteh in kanalih se vaš proizvod distribuira na izbranem trgu),
 • Analizo cen (po kakšnih cenah boste na tujem trgu prodajali, da boste konkurenčni in dobičkonosni).

Razvoj marketinške strategije

V tesnem sodelovanju z vašim podjetjem in podjetjem Fimago d.o.o., oblikujemo celovito marketinško strategijo za vstop na ciljno tržišče. Uspeh na trgu lahko dosežemo le s strokovno oblikovanim trženjskim spletom, ki bo poleg ciljev vašega podjetja, upošteval bistvene značilnosti izbranega trga ter obstoječo in potencialno konkurenco.
 
Kako to počnemo?
 
Po principu modularnega sistema svetovanja vas vodimo skozi vsa bistvena problemska področja, ki jih morate poznati pred vstopom na ciljni trg in v sodelovanju z vami načrtujemo in izvajamo aktivnosti za uspešen prodor na dano tržišče.
 
Končni rezultat našega dela je učinkovita strategija trženja in neposredni kontakti s preverjenimi poslovnimi partnerji.

Pregled in analiza poslovanja podjetja

Podrobno pregledamo poslovanje vašega podjetja s poudarkom na pregled stroškovnih in prihodkovnih nosilcev ter vam pomagamo ugotoviti anomalije, odstopanja, rezerve iz poslovanja in vam predlagamo rešitve za izboljšanje ekonomičnosti vašega poslovanja. 

Finančne spodbude, subvencije in razpisi

Naš partner Zelen in partnerji d.o.o., specialist na področju pridobivanja ustreznih virov financiranja, vam bo nudil vso potrebno podporo za prijavo na razne javne razpise, subvencije...

 • Prihranil vam bo čas, ki bi ga vi porabili s prijavo na razpis
 • Poskrbel bo za administrativno, vsebinsko in finančno ustrezno ter usklajeno prijavno dokumentacijo
 • Skupaj z vami bo poiskal najbolj racionalno in najučinkovitejšo rešitev

Optimizacija poslovnih procesov

S podrobno analizo vaših operativnih procesov vam lahko pomagamo pri reorganizaciji vašega dela in procesov dela. Glavni cilj takšne reorganizacije je hitrejša odzivnost, večji nadzor, zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti. 

Svetovanje pri izbiri porgramske opreme

Na osnovi obsežnih izkušenj na področju uvajanje programske opreme v podjetjih in dobro pozanvanje ponudnikov tovrstne opreme vam lahko pomagamo poiskati najprimernejšo programsko rešitev po meri vašega poslovanja in povezljivosti z našim računovodskim servisom, zaradi poenostavitev in nižjih stroškov storitev, ki jih bomo za vas opravljali. Poiskali bomo rešitev, ki bo ustrezala vašim sedanjim in prihodnjim zahtevam poslovanja, upoštevajoč, da mora biti menjava programske opreme čim manj obremenjuč proces, z zanemarljivim vplivom na tekoče poslovanje. 

Pravni nasvet  

Z našimi pravnimi strokovnjaki, zaupanja vrednimi partnerji, nudimo podrobne nasvete o pravnih vidikih na različna vprašanja civilnega in gospodarskega prava.

Kadrovsko svetovanje

Pomen sposobnih, predanih, zanesljivih človeških virov, ki so pripravljeni na izzive današnjih razmer na trgu je izrednega pomena za uspešno poslovanje in razvoj podjetja. Pomagamo vam poiskati sodelavce an podlagi vaših pričakovanj. Izbrano skupino kandidatov najprej ocenimo ter izberemo v ožjo skupino, ki je primerna za razgovor pred začetkom sodelovanja. 

 

Pišite nam za več informacij.

Zakaj izbrati nas

Hiša podjetnikov je nastala na osnovi prepričanja, da je potrebno pri nudenju poslovnih storitev partnerjem zagotoviti čim večjo podporo z velikim naborom ponujenih storitev.

Naši poslovni prostori pa so mesto, kjer nastajajo in se razvijajo nove podjetniške ideje in priložnosti.

Prepoznavni želimo biti po strokovnosti, dinamičnosti, zanesljivosti, poštenju in nenazadje po odlični podpori našim partnerjem. S storitvami se želimo prilagoditi vsakemu uporabniku glede na panožno specifiko in njegove poslovne zahteve, z našim znanjem in izkušnjami pa vsakemu poslovnemu partnerju pomagati lažje uresničevati njegovo poslanstvo.

V prihodnosti bomo ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis v okolici Nove Gorice, z ustvarjenim dobrim imenom in kot zaupanja vreden partner.

Naše vodilo je ustvarjanje obojestranskih koristi.
Smo izkušen kolektiv strokovnjakov iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. Z dolgoletnimi izkušnjami, smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

 •   Odzivnost: v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem.
 •   100% individualna obravnava: Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo.
 •   Strokovnost in ažurnost: z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti.
 •   Prilagodljivost: Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
 •   100% priporočeni: Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila
 •   Regija in oddaljenost nas ne omejuje: Stranke imamo v Izoli, Ljubljani, Kamniku, Idriji, Tolminu