Podpora začetnikom

Ker se zavedamo, da je vsak začetek težaven, tako organizacijsko kot finančno, smo pripravljeni vsem tistim podjetnikom začetnikom, ki se prvič srečujejo s samostojnim podjetništvom pomagati pri oljašanju začetnih stroškov in lažjemu začetku poslovne poti.

Vsem podjetnikom začetnikom nezavezujoče pomagamo in svetujemo pri:

 • iskanju najprimernejše statusne rešitve (d.o.o., s.p.-redni, s.p.-normirani, ...), glede na tip dejavnosti, pričakovan obseg poslovanja in pričakovane srednjeročne rasti. Cilj svetovanja je izbira najprimernejše oblike obdavčitve in s tem povezano davčno optimizacijo
 • Brazplačno vam pregledamo poslovno idejo (zavezani k tajnosti in nerazkrivanju podatkov), analiziramo potencialne pomanjkljivosti ter predlagamo izboljšave.

V primeru, da se odločite za sodelovanje za našim računovodskim servisom, smo vam pripravili dva paketa ugodnosti: 

Paket Začetnik 3 + 9 (Odloženo plačilo storitev)

 • brezplačne računovodske storitve za obdobje 3 mesecev
 • za obdobje naslednjih 9 mesecev pa s 50% popusta na ceno dogovorjene vrednosti računovoskih storitev
 • brezplačno uporabo storitev virtualne pisarne v kolikor boste koristili našo storitev in bo sedež vašega poslovanja na našem poslovnem naslovu. 

Paket Začetnik 3 + 9 PLUS (Odloženo plačilo storitev z zagotovitvijo pravne osebe - d.o.o.-ja)

 • brezplačne računovodske storitve za obdobje 3 mesecev
 • za obdobje naslednjih 9 mesecev pa s 50% popusta na ceno dogovorjene vrednosti računovoskih storitev
 • brezplačno uporabo storitev virtualne pisarne v kolikor boste koristili našo storitev in bo sedež vašega poslovanja na našem poslovnem naslovu. 
 • brezplačna zagotovitev podjetja (d.o.o.) za začetek poslovanja*

*V primeru, da pozitivno ocenimo obojestransko korist in ugotovimo, da obstaja potreba po pomoči pri zagotovitvi operativne pravne osebe, vam ustanovimo operativno pravno sebo (d.o.o.) brezplačno. Stroške notarja, ob prenosu pravne osebe na podjetnika začetnika bremenijo podjetnika začetnika. V primeru storitve Paket Začetnik 3 + 9 PLUS, se podjetnik s pogodbo o računovodstvu zaveže, da bo naše storitve koristil najmanj 12 mesecev. 

Pišite nam za več informacij.

Zakaj izbrati nas

Hiša podjetnikov je nastala na osnovi prepričanja, da je potrebno pri nudenju poslovnih storitev partnerjem zagotoviti čim večjo podporo z velikim naborom ponujenih storitev.

Naši poslovni prostori pa so mesto, kjer nastajajo in se razvijajo nove podjetniške ideje in priložnosti.

Prepoznavni želimo biti po strokovnosti, dinamičnosti, zanesljivosti, poštenju in nenazadje po odlični podpori našim partnerjem. S storitvami se želimo prilagoditi vsakemu uporabniku glede na panožno specifiko in njegove poslovne zahteve, z našim znanjem in izkušnjami pa vsakemu poslovnemu partnerju pomagati lažje uresničevati njegovo poslanstvo.

V prihodnosti bomo ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis v okolici Nove Gorice, z ustvarjenim dobrim imenom in kot zaupanja vreden partner.

Naše vodilo je ustvarjanje obojestranskih koristi.
Smo izkušen kolektiv strokovnjakov iz področja računovodstva in davkov, organizacije in poslovodenja. Z dolgoletnimi izkušnjami, smo pridobili potrebna znanja za izvajanje kvalitetnih storitev računovodstva ter širše podpore podjetništvu.
Smo sodoben računovodski servis iz Nove Gorice (poslovna cona Solkan), katerega odlikujejo:

 •   Odzivnost: v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem.
 •   100% individualna obravnava: Vsako stranko obravnavamo individualno in si zanjo vzamemo čas ter ji svetujemo.
 •   Strokovnost in ažurnost: z nenehnim izobraževanjem zagotavljamo najvišjo možno raven strokovnosti.
 •   Prilagodljivost: Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
 •   100% priporočeni: Vse nove stranke smo dobili na osnovi priporočila
 •   Regija in oddaljenost nas ne omejuje: Stranke imamo v Izoli, Ljubljani, Kamniku, Idriji, Tolminu